Recruitment en online marketing

ONDERDEEL VAN DE MARKETINGCOMMUNICATIEGROEP

Job recruitment:

Werf doelgericht én snel het beste personeel

Effectief werven,
hoe doe ik dat?

(0318) 555 778

Recruitment start met strategie

Job recruitment zou je eigenlijk ook wel recruitment marketing kunnen noemen. Want goed, doelgericht recruitment heeft alles met strategische marketing en communicatie te maken: Wie is uw doelgroep? Hoe spreekt u hen overtuigend aan? Om effectief personeel te werven dienen onderzoek, strategie, doelgroep-, recruitment- én mediakennis bij elkaar te komen.

En hoewel het van belang is in te spelen op de wensen en behoefte van uw ideale, potentiële werknemer, hoeft doelmatig recruitment helemaal niet meer tijd te kosten dan anders. Wij hebben de ervaring om, bínnen 3 weken, de ideale kandidaten te vinden. Óók voor de moeilijk te werven functies (neem bijvoorbeeld Lantor!).

Wilt u geen losse flodders schieten, maar direct in de roos? Dan zijn wij het ideale bureau voor u.

Onze multidisciplinaire samenwerking tussen professionals in arbeidsmarktcommunicatie, bedrijfscommunicatie en nieuwe media biedt een betere aanpak dan de "post & pray"-werkwijze van veel arbeidsmarktcommunicatiebureaus. En zorgt voor een verrassende, snelle én effectieve recruitment strategie.

Neem direct contact op voor een vrijblijvende kennismaking met nieuwe recruitment-inzichten.

recruitment website

Een goede recruitmentsite is de basis van uw online recruitment. Het genereert de juiste bezoekers en een hoog aantal kwalitatieve sollicitaties.

De kracht van een effectieve recruitment website...
social media recruitment

De inzet van social media voor recruitment wordt als één van de belangrijkste en onvermijdelijkste trends op HR-gebied gezien. 

Social media gebruiken voor uw wervingsstrategie...
online recruitment

Personeel werven zonder online communicatiemiddelen te gebruiken? De zoektocht naar een passende baan begint voor velen op het internet.

Vinden, binden, boeien met online recruitment...

Employer branding maakt van u
een aantrekkelijke werkgever!

 

Werven vanuit een sterk werkgeversmerk

Een bedrijf is zo sterk als zijn werknemers. Daarom is het werven en behouden van talentvolle medewerkers zo belangrijk. Maar het vinden en vooral binden van dit talent is een vak apart. En dat vak heet recruiting, ondersteund door employer branding. Medewerkers en sollicitanten zijn steeds kritischer bij het selecteren van een werkgever. Hoe zorgt u ervoor dat uw (potentiële) medewerkers u zien als de ideale werkgever? Employer branding is het antwoord.

 

In 3 stappen naar een favoriet werkgeversmerk...

Cases en referenties

'Met leuke mensen, leuke dingen doen, voor leuke klanten,' resulteert in klantcases en klantrelaties waar we trots op zijn. Doordat we middelenvrij en buiten de kaders denken, gaan we elke uitdaging met een open blik aan, om tot het beste advies te komen. Hierdoor hebben we in de loop der tijd vele prachtige innovatieve producten en campagnes ontwikkeld.

Interactieve CAO campagne
Recruitment videos
Lantor