Wilt u advies over uw recruitmentstrategie of employer branding?

  Recruitment start met strategie

  Recruitment zou je eigenlijk ook wel recruitment marketing kunnen noemen. Want goed (online) recruitment heeft alles met strategische marketing- en arbeidsmarktcommunicatie te maken. Daarbij stellen wij van De Kleuver arbeidsmarktcommunicatie vragen als: Wie is uw doelgroep? Wat vindt zij belangrijk? En hoe maakt u uw vacature zichtbaar, interessant en overtuigend?

  Om effectief personeel te werven geloven wij dat onderzoek, strategie, doelgroep-, recruitment- én mediakennis bij elkaar moeten komen. Door voorafgaand aan uw wervingscampagne goed na te denken over uw doelen, aanpak en doelgroep, bent u later in het proces succesvoller. Daarbij geldt dat recruitment helemaal niet zoveel meer tijd hoeft te kosten dan anders. Wij van De Kleuver arbeidsmarktcommunicatie ondersteunen u hierbij. Zelfs als het gaat om lastig te werven profielen. Zo hebben we voor onze klant Lantor binnen 3 weken, de ideale kandidaat gevonden.

  Professionals in HRM en marketing- en arbeidsmarktcommunicatie
  Wilt u uw wervingscampagne effectief en doelgericht inzetten? Wilt u op een tactische manier de ideale werknemers aan uw organisatie binden?

  Dan zijn wij het ideale bureau voor u. Onze multidisciplinaire samenwerking tussen professionals in arbeidsmarktcommunicatie, bedrijfscommunicatie en nieuwe media biedt een verrassende, snelle én effectieve recruitment strategie die aansluit bij uw organisatiedoelen.

  Neem dan direct contact op voor een vrijblijvende kennismaking met nieuwe recruitment inzichten.

  Bekijk onze inspirerende cases