Wilt u advies over uw recruitmentstrategie of employer branding?

  Recruitment start met strategie

  Recruitment zou je eigenlijk ook wel recruitment marketing kunnen noemen. Want goed (online) recruitment heeft alles met strategische marketing- en arbeidsmarktcommunicatie te maken. Daarbij stellen wij van De Kleuver arbeidsmarktcommunicatie vragen als: Wie is uw doelgroep? Wat vindt zij belangrijk? En hoe maakt u uw vacature zichtbaar, interessant en overtuigend?

  Om effectief personeel te werven geloven wij dat onderzoek, strategie, doelgroep-, recruitment- én mediakennis bij elkaar moeten komen. Door voorafgaand aan uw wervingscampagne goed na te denken over uw doelen, aanpak en doelgroep, bent u later in het proces succesvoller. Daarbij geldt dat recruitment helemaal niet zoveel meer tijd hoeft te kosten dan anders. Wij van De Kleuver arbeidsmarktcommunicatie ondersteunen u hierbij. Zelfs als het gaat om lastig te werven profielen. Zo hebben we voor onze klant Lantor binnen 3 weken, de ideale kandidaat gevonden.

  Professionals in HRM en marketing- en arbeidsmarktcommunicatie
  Wilt u uw wervingscampagne effectief en doelgericht inzetten? Wilt u op een tactische manier de ideale werknemers aan uw organisatie binden?

  Dan zijn wij het ideale bureau voor u. Onze multidisciplinaire samenwerking tussen professionals in arbeidsmarktcommunicatie, bedrijfscommunicatie en nieuwe media biedt een verrassende, snelle én effectieve recruitment strategie die aansluit bij uw organisatiedoelen.

  Neem dan direct contact op voor een vrijblijvende kennismaking met nieuwe recruitment inzichten.

  Bekijk onze inspirerende cases

  Laatste nieuws

  Herken deze signalen dat jouw kandidaat geen interesse heeft

  1024 536 De Kleuver Arbeidsmarkt Communicatie

  Ook al heb je de ideale baan voor jou kandidaat. Soms heeft hij of zij simpelweg geen interesse. Pijnlijk maar waar. Herken de signalen tijdig en verspil je tijd hier niet aan, maar ga verder in je zoektocht naar de ideale kandidaat en vaar de andere kant uit! Doe de check: Als je een afspraak…

  Lees meer
  tactisch recruiter kandidaat

  Zo ben je tactisch als recruiter

  1024 536 De Kleuver Arbeidsmarkt Communicatie

  Als recruiter ben je dagelijks bezig met het vinden van de juiste kandidaat. Maar wat zijn ze soms kritisch, hè! Want heb je de juiste match gevonden? Dan moet je soms alsnog alles uit de kast halen om de kandidaat te overtuigen dat jouw vacature echt goed matcht. Met deze tips speel jij het recruitmentspel…

  Lees meer