De Kleuver arbeidsmarktcommunicatie

De Kleuver Arbeidsmarktcommunicatie onderscheidt zich sinds 2007 als één van de labels van De Marketingcommunicatiegroep. De Kleuver Arbeidsmarktcommunicatie richt zich op de strategische en doelgerichte communicatie rondom recruitment en employer branding.

Wat ons bedrijf uniek maakt is dat wij ons daadwerkelijk focussen op de realisatie van uw recruitment en werkgeversdoelstellingen. Hoe kan dat?, horen wij u terecht vragen. Dit komt door de multidisciplinaire samenwerking tussen professionals in arbeidsmarktcommunicatie, bedrijfscommunicatie en nieuwe (online marketing) media. We denken buiten de bekende kaders, en we zetten díé middelen in die uw wervingsdoelstellingen ten goede komen. Op die manier benaderen we uw doelgroep in de taal die zij spreekt, de media die zij gebruikt en de criteria die zij belangrijk vindt.

Bent u nieuwsgierig geworden naar een vrijblijvend gesprek?
U vindt ons in de oude directeurswoning van de Ritmeester Sigarenfabriek in het hartje van Veenendaal. Maar wij zijn natuurlijk ook ten alle tijden telefonisch te benaderen via 0318 – 555 778. Wij maken graag kennis met u!

De Kleuver Arbeidsmarktcommunicatie Kerkewijk 63, Veenendaal

dekleuverarbeidsmarktcommunicatie_pand_kerkewijk_63