De Kleuver arbeidsmarktcommunicatie

Geen recruiters maar employer brand specialisten

Wij zijn geen recruiters, maar arbeidsmarktcommunicatie professionals. Omdat mensen niet alleen een functie willen, maar willen werken binnen een organisatie die bij ze past.

In de wereld van werving en selectie draait het allemaal om mensen. Bij de keuze voor een sollicitatie enerzijds en de keuze voor nieuwe werknemers anderzijds is je gevoel vaak bepalend. Wij zijn experts in employer branding en  weten dat gevoel hét middel is om potentiële kandidaten te activeren. Mensen kiezen voor wat juist voelt en waar ze hun ambities kunnen waarmaken. Het doel van employer branding is het overbrengen van de menselijke kant van je organisatie. In recruitment zien we dat organisaties zich richten op de inhoud van de functie en het cv dat erbij matcht, maar dat is verleden tijd. Het gedachtegoed van je organisatie uitdragen en wat je belangrijk vindt (je ambitie, visie en missie) zijn veel waardevoller dan een functieomschrijving.

“Employer Brand Activators”

De Kleuver arbeidsmarktcommunicatie is sinds 2007 één van de labels van De Kleuver. We denken dat we wel mogen stellen dat we anders zijn dan andere bureaus. Wij geloven niet in de inzet van middelen an sich. We denken ook niet dat we je écht blij maken door precies te doen wat je vraagt. In plaats daarvan maken wij ons hard voor jouw werkelijke recruitment-, werkgevers- en ondernemersdoelstellingen.  Wij zoeken naar ‘de vraag achter de vraag’  en dat is wat je uiteindelijk veel verder gaat brengen.

dekleuverarbeidsmarktcommunicatie_pand_kerkewijk_63

Onze werkwijze

Werken vanuit partnership

Een sterk werkgeversmerk, dat bouw je niet zomaar. Onderzoek, strategiebepaling en middelenvrij denken zijn kenmerkend en uniek in onze aanpak. Wat ook bijzonder wordt gevonden is onze persoonlijke betrokkenheid bij jullie organisatie én bij de mensen die daarin werken. Die oprechte aandacht en drive uiten zich ook in de samenwerking. Wij werken vanuit wederzijds vertrouwen, open gesprekken en met respect voor elkaars visie en expertise; want dat is waar de magie plaatsvindt. Alleen zo, staat het eindresultaat zó dichtbij dat je na afloop kan denken: ‘ja, dit zijn wij en daar ben ik trots op.’

Flexibel, multidisciplinair team

Ons team bestaat uit strategische arbeidsmarktcommunicatie- en bedrijfscommunicatieprofessionals, (SEO-)copywriters en (online en social media) marketeers, aangevuld met een selecte groep specialisten op alle terreinen. Wij denken buiten de bekende kaders en adviseren dié middelen die je wervingsdoelstellingen ten goede komen. Op die manier benaderen we jouw doelgroep in de taal die zij spreekt, de media die zij gebruikt en de criteria die zij belangrijk vindt. Middelenvrij. Doelgericht. Vanuit jouw onderscheidende en authentieke verhaal.

Nieuwsgierig geworden naar een vrijblijvend gesprek?

Je vindt ons in de oude directeurswoning van de Ritmeester Sigarenfabriek in het centrum van Veenendaal. Maar wij zijn natuurlijk ook telefonisch te bereiken via 0318 – 555 778 of vul ons contactformulier in.