IT-specialisten werven door een sterk employer brand door het gebruik van jobvideo’s

Info Support

IT-dienstverlener Info Support zocht naar de 50 beste specialisten op het gebied van .Net, Java BI/DWH en testing. “Wie zijn zij? Hoe vinden we ze? En hoe maak ik ze enthousiast?” Logische vragen, die een goed onderbouwd en deskundig antwoord verdienden.

Gezien het gespecialiseerde niveau van deze vakgebieden, kozen we ervoor om eerst inzicht te krijgen in het unieke karakter van de employer brand zelf: Info Support. Daarom stelden we voor elke discipline een zogenaamde klankbordgroep samen. Dit resulteerde in vier unieke employer brand facts binnen de IT-markt. Deze facts bleken de vier grootste motivaties waarom BI/DWH-ers, dot-Netters, Javanen en testers bij een IT-onderneming willen werken om daar te acteren op het allerhoogste IT-niveau.

Deze motivaties vertaalden we vervolgens naar jobvideo’s waarin de IT-professionals van Info Support over hun unieke klantprestatie vertellen en uitleggen hoe zij jou als toekomstige collega meenemen naar het hoogst bereikbare IT-niveau. De boodschap: Start boarding now!

Het resultaat? Na de preview bij alle medewerkers zijn de eerste nieuwe collega’s op gesprek uitgenodigd. Het concept staat zo dichtbij de identiteit van Info Support dat de vacaturesite Start Boarding Now is uitgebreid naar alle functies binnen Info Support.