Jouw digitale DNA

Jouw digitale DNA 1024 512 De Kleuver arbeidsmarktcommunicatie

Door jouw offline DNA online door te voeren, stijgt je employer branding

Kernwaarden. Iedereen heeft ze. Bedrijven ook. Ben je al achter die van jou? Dan is het de hoogste tijd om de check te doen: Komen jouw offline kernwaarden duidelijk genoeg naar voren in het online speelveld?

Elke sollicitant wil namelijk gauw genoeg een indruk krijgen van de mogelijke match met jouw bedrijf. Daarbij is de overlap qua kernwaarden een belangrijke factor. Zo zijn er heel veel contactmomenten die een sollicitant heeft met jouw bedrijf. Bij elk van deze touchpoints is het van belang dat je kernwaarden op de juiste manier ervaren worden. Dit geldt zowel voor, tijdens als na de sollicitatie.

Het gaat tenslotte niet alleen om het beste talent maar vooral ook om het best passende talent.

Wat is het voordeel? Door je kernwaardes, oftewel je DNA, duidelijk online te positioneren, creëer je een sterk werkgeversmerk, oftewel employer brand. Met een sterk werkgeversmerk is het logischerwijs makkelijker om talenten te overtuigen om te solliciteren. Wil je weten hoe je de vervolgstap zet en je talent écht overtuigt om te solliciteren? Dan hebben we een interessant whitepaper voor je!

Benieuwd hoe jouw digitale DNA ervoor zorgt dat jouw sollicitanten sneller solliciteren? Download het whitepaper ‘Zo beïnvloed jij jouw sollicitant’.