Employer branding maakt van u een aantrekkelijke werkgever!

Employer branding krijgt steeds meer aandacht. Maar goed ook, want een bedrijf is zo sterk als zijn werknemers. Elke werknemer heeft weer een andere smaak qua voorkeursmerk. Daarom is het werven en behouden van talentvolle medewerkers zo belangrijk. Maar het vinden en vooral binden van dit talent is een vak apart.

En dat vak heet recruitment, ondersteund door employer branding. Medewerkers en sollicitanten zijn steeds kritischer bij het selecteren van een werkgever. Hoe zorgt u ervoor dat uw (potentiële) medewerkers u zien als de ideale werkgever? Employer branding is het antwoord.

Word een favoriete werkgever in 3 stappen!

Door middel van een strategische employer brandingcampagne zorgt De Kleuver ervoor dat uw werkgeversmerk een voorkeurspositie krijgt in de ogen van uw doelgroep. Waardoor u gemakkelijk de ideale kandidaten kunt werven.

We beginnen bij het vaststellen van uw beleid, doelgroep en doelstellingen. Vervolgens kijken we naar uw huidige merk en de boodschap die u wilt vertellen. Naar aanleiding daarvan ontwikkelen we een passende marketingstrategie die we vertalen naar de meest geschikte middelen zoals social media, recruitmentwebsite en andere online middelen, speciaal voor úw bedrijf.

Werven vanuit een sterk werkgeversmerk

Employer branding mag niet ontbreken bij uw wervingscampagne. Het stopt niet bij het aannemen van een sollicitant; het gaat om het blijven binden en boeien van uw doelgroep.

Ook een sterk bedrijfsimago met een doelgerichte en strategische wervingscampagne? Wij kunnen helpen!

Is uw interesse gewekt en bent u nieuwsgierig naar de kansen die er voor u op recruitment en/of employer branding vlak liggen?

Neem contact met ons op via 31 (0)318 555 778  of vul onderstaand contactformulier in.