Effectief personeel werven? Kies voor online recruitment!

Personeel werven zonder online communicatiemiddelen te gebruiken? In veel branches slaat u dan de plank mis. De zoektocht naar een passende baan begint immers voor velen op het internet. Door het juiste gebruik van online recruitment vindt u nieuwe medewerkers.

Effectief personeel werven start met een doelgericht (doelgroep)onderzoek. Door vooraf stil te staan bij enkele vragen, gaat u direct goed van start. Denk aan vragen zoals: Waar bevindt uw ideale werknemer zich? En hoe bereikt en overtuigt u hen om bij u te komen werken? Online strategie als uitgangspunt durven nemen voor uw recruitment. Inspelen op de wensen en behoeften van uw potentiële personeel, dát is effectief werven.

Online wervingskanalen

Een eigen recruitmentsite? Gebruik maken van vacaturesites of andere geschikte websites? Zoekmachinerecruitment? Social media recruitment? Volop keuzes om te maken. Vanuit de gezamenlijk vastgestelde online recruitmentstrategie adviseren wij u de meest geschikte middelen. Op die kanalen is het vervolgens zaak u te profileren als een sterk werkgeversmerk.

Is uw interesse gewekt en bent u nieuwsgierig naar de kansen die er voor u op recruitment en/of employer branding vlak liggen?

Neem contact met ons op via 31 (0)318 555 778  of vul onderstaand contactformulier in.