Recruitment start met strategie!

Recruitment zou je eigenlijk ook wel recruitment marketing kunnen noemen. Want goed recruitment heeft alles met strategische marketing en communicatie te maken: Wie is uw doelgroep? Wat vindt zij belangrijk? En hoe maakt u uw vacature zichtbaar, interessant en overtuigend?

Om effectief personeel te werven moeten onderzoek, strategie, doelgroep-, recruitment- én mediakennis bij elkaar komen. En hoewel het van belang is in te spelen op de wensen en behoeften van uw ideale, potentiële werknemer, hoeft doelmatig recruitment helemaal niet zoveel meer tijd te kosten dan anders. Wij hebben de ervaring om, bínnen 3 weken, de ideale kandidaten te vinden. Óók voor de moeilijk te werven functies.

Professionals in HRM en (marketing)communicatie

Wilt u geen losse vacature-flodders schieten, maar direct in de spreekwoordelijke recruitment-roos? Dan zijn wij het ideale bureau voor u. Onze multidisciplinaire samenwerking tussen professionals in arbeidsmarktcommunicatie, bedrijfscommunicatie en nieuwe media biedt een betere aanpak dan de “post & pray”-werkwijze van veel arbeidsmarktcommunicatiebureaus, en zorgt voor een verrassende, snelle én effectieve recruitment strategie.

Is uw interesse gewekt en bent u nieuwsgierig naar de kansen die er voor u op recruitment en/of employer branding vlak liggen?

Neem contact met ons op via 31 (0)318 555 778  of vul dan onderstaand contactformulier in.