Social media recruitment: werven via social media belangrijkste trend

De inzet van social media recruitment wordt als één van de belangrijkste trends op HR-gebied gezien. De doelgroep gebruik social media veelvuldig en ziet het als een relevant kanaal hun mening op te baseren. Om toekomstige werknemers te kunnen werven, lijkt de inzet van social media in uw recruitmentstrategie dan ook onvermijdelijk.

Werven via social media is een slimme, relatief goedkope manier om in contact te komen met uw doelgroep. Tevens kunt u zichzelf op de juiste manier zichtbaar maken aan de doelgroep door de juiste employer branding strategie te hanteren. Maar hoe begint u? Hoe vindt u precies dát talent waarnaar u op zoek bent en hoe overtuigt u hen te solliciteren? Een doordachte social recruitmentstrategie zorgt voor goede start van uw social media recruitment.

Succesvol werven via social media recruitment

Vanuit een strategisch online recruitmentstappenplan, onderzoeken we waar uw doelgroep zich bevindt, waar zij behoefte aan hebben en u hen het beste kunt benaderen. Dat kan Facebook zijn, maar ook Google+, LinkedIn of bijvoorbeeld Twitter. Wij helpen u graag op weg om door middel van social media uw wervingscampagne tot een succes te maken.

Is uw interesse gewekt en bent u nieuwsgierig naar de kansen die er voor u op recruitment en/of employer branding vlak liggen?

Neem contact met ons op via 31 (0)318 555 778  of vul dan onderstaand contactformulier in.