Deze 6 tools zijn onmisbaar in je arbeidsmarktcommunicatie

Deze 6 tools zijn onmisbaar in je arbeidsmarktcommunicatie 1024 207 De Kleuver arbeidsmarktcommunicatie

Deze 6 tools zijn onmisbaar in je arbeidsmarktcommunicatie

Arbeidsmarktcommunicatie vraagt om innovatie. Ouderwetse benaderingen zoals saaie, lappen tekst die niet inspelen op de houding, vaardigheden en gedrag van de sollicitant, zien we nog veel te veel. Gebruik ook eens wat meer fantasie in je vacatureteksten. Laat de technologie je hierbij helpen. Deze tools helpen je bij het opstellen van je vacatureteksten.

Ontdek alle 6 onmisbare tools:

  1. Burning glass

Dit is een provider van arbeidsmarktdata. Maak keuzes gebaseerd op de arbeidsmarkt data. Zo ben je op de hoogte wat er speelt op de markt. En, zo ben je relevanter! Lees meer.

  1. Crowded

Deze tool zoekt naar actuele informatie op basis van de kandidaten die al in je Applicant Tracking System (ATS) zitten. Handig voor als je een talent pool wil opbouwen. Lees meer.

  1. Engage Talent

Dit programma voorspelt op basis van AI en 100 miljoen profielen hoe groot de kans is dat iemand van baan gaat wisselen en hoe zeker iemand van zijn baan is. Het selecteert de juiste kandidaten, met het juiste bericht op het juiste moment. Marketing Automation eat your heart out! Lees meer.

  1. Hiretual

Dé source tool bij uitstek. Een functiebeschrijving tovert hij automatisch om in een boolean string. En hij vindt hierbij contactinformatie voor kandidaten. Wereldwijd gebruiken 80.000 recruiters deze tool. Lees meer.

  1. Koru

Deze tool haalt het giswerk uit het recruitmentproces. Van het identificeren van de kandidaten die het beste passen tot het begrijpen van welke bronnen de beste potentiële kandidaten opleveren. Lees meer.

  1. VideoMyJob

Via een zelfgemaakte video kunnen opdrachtgevers hun vacatures aanbieden. Zo krijgt de potentiële sollicitant direct een gezicht en gevoel bij de organisatie. Deze video’s zijn ook snel te delen via sociale media. Zeker de moeite om als eerste eens in te duiken wat ons betreft! Lees meer.