Wervingscampagne: raak de juiste snaar, werf de ideale kandidaat

Bent u op zoek naar nieuwe medewerkers? Maar bereikt u niet de kandidaten die u zoekt? Werf dan niet langer lukraak, maar bereik uw doelgroep snel én effectief aan de hand van een doordachte communicatiestrategie!

‘Eerst denken, dan doen,’ geldt als u een effectieve wervingscampagne wilt starten. Het gaat niet om het hier en daar, willekeurig plaatsen van een vacature op een website waarna u afwacht tot er sollicitaties binnenkomen. Wij pleiten voor een doelgericht wervingscampagneplan als uitgangspunt en strategische inzet van uw recruitmentwebsite. Aan de hand van scherpe communicatiedoelstellingen en een gedegen doelgroepanalyse (bestaande uit specifieke doelgroep-profielen en hun mediagebruik) vertalen wij strategie naar de ideale middelen. Hierdoor werven we razendsnel, de ideale medewerker voor uw openstaande functie.

Professionals in HRM en (marketing)communicatie

En dát is onze kracht: de multidisciplinaire samenwerking tussen professionals in arbeidsmarktcommunicatie, bedrijfscommunicatie en nieuwe media denken hierdoor buiten de bekende kaders. We zetten díé middelen in die uw wervingsdoelstellingen ten goede komen. Op deze manier benaderen we de doelgroep in de wervingscampagne in de taal die zij spreekt, de media die zij gebruikt en de criteria die zij belangrijk vindt.

Is uw interesse gewekt en bent u nieuwsgierig naar de kansen die er voor u op recruitment en/of employer branding vlak liggen?

Neem contact met ons op via 31 (0)318 555 778  of vul dan onderstaand contactformulier in.